Beurer BR60

Hyönteispiston lievittäjä

Älä huoli, jos joudut hyönteisen pureman tai pistoksen uhriksi.

Hyvin monet hyönteisen pistot ja puremat johtavat kipuun ja turvotukseen pisto-ja puremakohdassa. Usein nämä pistot ja puremat aiheuttavat voimakasta kutinaa.

Hyönteispiston lievittäjä lievittää hyönteisen pistojen ja puremien aiheuttamia vaivoja tehokkaasti lämmön avulla. Kutinaa, turvotusta ja tulehduksia mahdollisesti aiheuttavat myrkylliset aineet koostuvat yleensä proteiinimolekyyleistä. Tietyn lämpötilarajan ylittyessä proteiinien molekyylirakenne muuttuu niin, että proteiinin vaikutus lakkaa.

Kutina vähenee, oireet paranevat ja pistoksen tai pureman paraneminen tuntuu usein miellyttävämmältä.

BR60 -hyönteispiston lievittäjä auttaa ehkäisemään kutinaa ja turvotusta. Välittömästi käytettynä se lievittää hyönteisten puremien/pistojen oireita.
Hyönteisten puremien ja pistojen ehkäiseminen luonnollisin keinoin ei ole helppoa. BR60 hyönteispiston lievittäjä on siksi ehdoton tarvike kotiin ja matkalle.
Kohdennettu lämmön antaminen pisto- tai puremaalueelle nopeuttaa paranemista.
Epämiellyttävät sivuvaikutukset, kuten kutina, kirvely ja turvotus, vähenevät.
Helppo käyttää ja nopea helpotus
 1. Aseta laitteen lämpölevy pisto- tai puremakohtaan
 2. Valitse joko 3 tai 6 sekunnin hoitoaika
 3. Äänimerkki hoidon päätyttyä
Suora käyttö lievittää hyönteisten puremien ja pistojen oireita
Jos vietät kesällä paljon aikaa ulkona, hyönteisten puremilta on vaikea välttyä. BR60 hoitaa hyönteisten puremat nopeasti ja suoraan, mikä nopeuttaa paranemista.
Kätevä liikkeellä oloa varten
BR60 on käytännöllinen ja pienikokoinen, ja sen voi ottaa mukaan minne tahansa – vaellukselle, retkeilyyn tai matkoille.
Sopii koko perheelle
BR60 käyttää hyönteisten puremien ja pistojen hoitoon vain lämpöä eikä kemiallisia aineita. Sopii siksi myös raskaana oleville naisille.

Käyttötarkoitus
Hyönteispiston lievittäjä on tarkoitettu lievittämään hyönteisen piston tai pureman aiheuttamaa kutinaa, turvotusta tai myös tulehdusta lämmön avulla (paikallinen hypertermia).

Kohderyhmä
Käytä hyönteispiston lievittäjää ainoastaan hyönteisen piston tai pureman hoitoon. Hyönteispiston lievittäjä on tarkoitettu ainoastaan yksityiseen kotikäyttöön, ei kaupalliseen käyttöön.

Käyttöaihe / kliininen hyöty
Hyvin monet hyönteisen pistot ja puremat johtavat kipuun ja turvotukseen pisto-ja puremakohdassa. Usein nämä pistot ja puremat aiheuttavat voimakasta kutinaa. Hyönteispiston lievittäjä lievittää hyönteisen pistojen ja puremien aiheuttamia vaivoja tehokkaasti lämmön avulla. Kutinaa, turvotusta ja tulehduksia mahdollisesti aiheuttavat myrkylliset aineet koostuvat yleensä proteiinimolekyyleistä. Tietyn lämpötilarajan ylittyessä proteiinien molekyylirakenne muuttuu niin, että proteiinin vaikutus lakkaa. Kutina vähenee, oireet paranevat ja pistoksen tai pureman paraneminen tuntuu usein miellyttävämmältä.

Tekniset tiedot:

 • Mitat (P x L x K) 98,3 x 35,9 x 20 mm
 • Paino (paristojen kanssa) 47 g
 • Virransyöttö 2 x 1,5 V:n AAA-paristoa (sisältyvät pakkaukseen)
 • Toiminnot 2 aikavaihtoehtoa (3 s / 6 s)
 • Enimmäislämpötila 50 °C ± 2 °C
 • Lääkinnällinen laite
 • Takuuaika 5 vuotta
 • Myyntipaketin korkeus 14.80 cm
 • Myyntipaketin pituus 4.10 cm
 • Myyntipaketin leveys 10.10 cm
 • Myyntipakkauksen bruttopaino 0.16 kg
 • Valmistusmaa Kiina