Hyönteispiston lievittäjät

Valmistaudu kesään ulkona ja sano hyvästit kutinalle ja turvotukselle.

Miellyttävän lämmin sää ja hyvät ystävät ovat täydellinen resepti mahtaviin puutarhajuhliin! Mutta valitettavasti on otettava huomioon myös epätoivottuja vieraita… hyttyset ja hyönteisten puremat, jotka voivat pian pilata hauskanpidon.

Tutustu nyt Beurerin hyönteispiston lievittäjä malleihin, joilla voidaan hoitaa hellävaraisesti epämiellyttäviä hyönteisten puremia kohdennetun lämpövaikutuksen ansiosta ilman kemikaaleja.

Valikoimamme jokaiseen tarpeeseen

BR 90BR 60BR 10
MoniosaajaPerheiden suosikkiRetkeilijöille
Lue lisääLue lisääLue lisää
Suositushinta39,90€34,90€29,90€
Ohjelmat221
Valinnainen valo
Karabiinikiinnitys
Lääkinnällinen laite
Mitat10,1 x 3,6 x 2,0 cm9,8 x 3,5 x 1,9 cm8,6 x 3,5 x 2,5 cm

Pieni mutta tehokas – välttämätön jokapäiväinen apulainen

Hyönteisten puremien ja pistojen aiheuttamien ärsyttävien oireiden lievittäminen ei ole koskaan ollut helpompaa: hyönteispiston lievittäjän BR 90, BR 60 ja BR 10 avulla voit tehdä sen yhdellä napin painalluksella! Valitse ihotyypillesi parhaiten sopiva ohjelma (3 tai 6 sekunnin lämpö) ja palaa nauttimaan ulkoiluhetkistäsi.

Hyönteisten pistojen ja puremien hoito BR 90:llä, BR 60:llä ja BR 10:llä ei sisällä kemikaaleja, vaan siinä käytetään ainoastaan lämpöä. Siksi sitä on turvallista käyttää yli 3-vuotiaille lapsille* ja se sopii raskaana oleville naisille.

* Lapset, jotka ovat yli 3-vuotiaita ja alle 12-vuotiaita, saavat käyttää tuotetta vain aikuisen avustuksella.

Olitpa sitten matkoilla, grillaamassa, telttailemassa tai festivaaleilla: BR 90:n ja BR 60:n kompaktin muotoilun tai BR 10:n “minikokoisen” muotoilun ansiosta voit ottaa hyönteistenpistosten lievittäjän mukaasi matkatavaroissa tai taskussa ja pitää sen aina käyttövalmiina.

Kutina? Kytke vain virta päälle ja aloita lämpöhoito!

Beurerin hyönteispiston lievittäjät käyttävät 50 °C:n lämpöä, joka voi nopeuttaa paranemisprosessia ja vähentää hyönteisten puremien ja pistojen aiheuttamaa kutinaa ja turvotusta muutamassa sekunnissa. Käytä heti pistoksen tai pureman jälkeen parhaiden tulosten saavuttamiseksi!

Valitusta laitetyypistä riippuen voit valita keraamisen kuumalevyn avulla kaksi asetusta:

Ohjelma 1 – 3 sekunnin lämpö ensimmäiseen levitykseen ja herkälle iholle.

Ohjelma 2 – 6 sekunnin kuumuus säännölliseen käyttöön tai normaalille iholle.

Hyönteispiston lievittäjä joka todellakin toimii!

Ostin hyönteispiston lievittäjän koska kutisen aina viikon jokaisesta hyttysen tai muun hyönteisen pistosta. Olen kyllästynyt voiteisiin jotka eivät tehoa ja jatkuvaan kutinaan ja raapimiseen. Laite on helppokäyttöinen. Se käynnistetään ja lämpöanturi asetetaan piston kohdalle ja painetaan toimimaan. Toimii hyvin ja kutina häviää. Tämä on ainoa joka minulle toimii ja se todellakin parantaa elämäni laatua! Onneksi löysin laitteen ja se on pieni ja helppo ottaa mukaan matkoillekin.

Vahvistettu asiakasarviointi

Miten se toimii?

Yksinkertainen käyttö kolmessa vaiheessa!

Hyönteispiston lievittäjillä saavutetaan parhaat tulokset, jos käytät niitä heti piston tai pureman havaitsemisen jälkeen: kytke laite päälle, aseta hyönteispiston lievittäjä vahingoittuneelle alueelle ja paina painiketta.

Valitse sopiva ohjelma painamalla painiketta kerran (3 sekunnin käyttö herkälle iholle) tai kahdesti nopeasti (6 sekunnin käyttö tavallisille käyttäjille).

Laite ilmoittaa, kun aika on kulunut, ja lämmityslevyn lämmitys pysähtyy automaattisesti. Kohdennettu lämmön antaminen vaurioituneelle alueelle voi nopeuttaa paranemista ja lievittää kutinaa ja turvotusta.

Vastaukset yleisiin kysymyksiin

Kuka voi käyttää hyönteispiston lievittäjää?

Hyönteispiston lievittäjää voidaan käyttää kaikille yli 3-vuotiaille valvotusti, sitä voi käyttää itsehoitoon jokainen yli 12-vuotias, ja sitä on turvallista käyttää raskauden aikana.

Milloin hyönteispiston lievittäjää tulisi käyttää?

Laitetta on parasta käyttää heti pistoksen jälkeen tai pistoksen havaitsemisen jälkeen. Tarvittaessa voit käyttää hyönteispiston lievittäjän lämpötoimintoa pistoon/puremaan uudelleen 2 minuutin tauon jälkeen tai käyttää sitä myös välittömästi toiseen pistoon/puremaan eri alueella. Samalle hoitoalueelle ei saa tehdä enempää kuin 5 käyttökertaa tunnissa.

Miten hyönteispiston lievittäjä toimii?

Hyönteispiston lievittäjä toimii levittämällä lämpöä (paikallista hypertermiaa) haavoittuneelle alueelle.