Beurer TL45 - Kirkasvalolamppu

Tuotenumero: BEU60813

EAN: 4211125608132

119,00 €

Suositushinta

Yleiset tuotetiedot

Päivänvalon vähentyessä selvästi syksyllä ja talvella sekä ihmisten pysyessä enemmän sisätiloissa, valon puutteen vaikutukset voivat näkyä kaamosmasennuksena. Kaamosmasennuksen oireet voivat ilmaantua useilla tavoilla kuten vaihteleva mieliala, energian puute, unen tarve, ruokahaluttomuus ja keskittymisvaikeudet.

Beurer-kirkasvalolaitteet on tarkoitettu kompensoimaan erityisesti päivänvalon puutteen aiheuttamia oireita. Kirkasvalolaitteet simuloivat päivänvalon 10 000 luksin voimakkuutta, johon normaalien valaisimien kirkkaus ei riitä. Beurer-kirkasvalolaitteet ovat sertifioituja lääkinnällisiä laitteita.

Beurer-kirkasvalolaitteita suositellaan käytettävän pimeimpänä vuodenaikana päivittäin klo 6–20 välillä. Jo 30–60 minuutin päivittäinen kirkasvalohoito voi auttaa jaksamisessa ja helpottaa kaamosmasennuksen oireita. Kirkasvalohoito on sitä tehokkaampaa, mitä aikaisemmin aamulla se aloitetaan. Tämän takia kirkasvalohoito aloitetaan pian heräämisen jälkeen, käytännössä tavallisesti kello 6–10. Vuorokausirytmin erojen vuoksi voi kuitenkin myös muina vuorokaudenaikoina saadusta kirkasvalohoidosta olla hyötyä. Kirkasvalolaitetta voit käyttää kuinka usein haluat, mutta hoidon näkökulmasta parhaat tulokset saadaan aikaan, kun laitetta käytetään päivittäin vähintään kahden tunnin ajan.

Beurer TL 45 Perfect Day -kirkasvalolampussa on kolme säädettävää värilämpötilaa, joiden avulla vuorokausirytmiä voidaan säätää eri tavoin. Kirkasvalolampulla voidaan imitoida aurinkoisen päivän etenemistä tai sitä voidaan käyttää kohdistetusti tukemaan keskittymisen, hoidon ja levon vaiheita.

Kirkasvalolampun TL 45 Perfect Day ansiosta voit nauttia kaikista näistä eduista työpisteessäsi tai kotonasi. Kirkasvalolampussa on kolme värilämpötilaa: ”active“, ”therapy“ ja ”relax“. Active simuloi aamupäivän, therapy keskipäivän ja relax iltapäivän valoa.

Laadukas Saksassa valmistettu kirkasvalolaite, joka on tyylikkäästi muotoiltu ja helppo käyttää kätevillä kosketuspainikkeilla. Laite tuottaa tasaisen ja välkkymättömän valon, joka on miellyttävä silmille. Säädettävällä värilämpötilalla saat vuorokaudenaikaan sopivan valon korvaamaan auringonvalon puutetta.

Tekniset tiedot:

 • Kirkasvalolampun avulla voi helpottaa valon puutteesta johtuvia oireita
 • Ihanteellinen esim. työpöydälle pienen koon ansiosta
 • Mitat: 22 x 25 x 6 cm
 • Teho Therapy 10000 lx, Active 7000 lx, Relax 3000 lx (20 cm etäisyydeltä)
 • LED-valo
 • Värilämpötila Therapy 6500 K, Active 5000 K ja Relax 3000 K
 • UV-vapaa
 • Miellyttävä käyttää – valo on tasainen ja välkkymätön
 • Sertifioitu lääkinnällinen laite
 • Erittäin kevyt, paino vain 475 g
 • Takuu 3 vuotta

Me Beurerilla olemme mielestämme maailman tärkeimmällä asialla – me haluamme, että sinä ja läheisesi voitte hyvin. Historiassamme, nyt ja tulevaisuudessa, me teemme elämästä kauniimpaa ja helpompaa. Siksi Beurer on synonyymi terveydelle ja hyvinvoinnille.

Meille hyvinvointi on itsestä huolenpitämistä helposti ja kokonaisvaltaisesti. Me olemme kehittäneet vuodesta 1919 alkaen tuhansia helppokäyttöisiä tuotteita, jotka auttavat sinua seuraamaan omaa ja läheistesi hyvinvointia ja ylläpitämään terveyttäsi. Me haluamme, että hyvinvointi saa myös näkyä. Siksi kehitämme myös kauneudenhoitoon sopivia laitteita.

Uskomme, että jokaisella pitää olla mahdollisuus tietää, mitä omalle keholle kuuluu. Sen tiedon tuottaminen vaivattomasti on meidän tehtävämme. Samoin koemme, että samalla kun oma hyvinvointi näkyy ulospäin, pitää omasta kauneudesta huolehtimisen olla arjessa mahdollisimman helppoa ja miellyttävää.

Lisätiedot

Takuuaika

36 kk

Myyntipakkauksen korkeus

31.50 cm

Myyntipakkauksen pituus

12.70 cm

Myyntipakkauksen leveys

26.60 cm

Myyntipakkauksen bruttopaino

1.34 kg

Tuotteen nettopaino

0.67 kg

Tukkupakkauksen EAN-koodi

4052095608131

Tukkupakkauksen määrä

4 kpl

Tukkupakkauksen bruttopaino

5.98 kg

Tukkupakkauksen pituus

52.20 cm

Tukkupakkauksen leveys

28.40 cm

Tukkupakkauksen korkeus

34.20 cm

Valmistusmaa

Kiina

Tullikoodi

94052140