HYGENIQ Viemärinpuhdistin

Tuotenumero: HQ361027

EAN: 8719956060748

Ainutlaatuinen probioottinen viemärinpuhdistin, jolla on pysyvä itsepuhdistuva vaikutus tukosten ehkäisemiseen keittiön tiskialtaissa ja viemäriputkissa.

HYGENIQ-tiskialtaanpuhdistaja ei sisällä haitallisia tai myrkyllisiä kemikaaleja. Se on turvallinen ja hellävarainen iholle. Tehokas ja turvallinen biologinen viemärin puhdistaja. Turvallinen käytettäväksi kaikenlaisissa viemäreissä ja putkissa. Ratkaisee helposti ongelmat ruoan jäämien aiheuttamissa tukoksissa. Jatkuvan biologisen (entsymaattisen) aktiivisuuden ansiosta viemärit ja putket puhdistuvat perusteellisesti ja kaikki hajuhaitat poistuvat pysyvästi. Annostele 1/4 pulloa viemäriin ja lisää n. 0,5 litraa haaleaa vettä. Anna vaikuttaa vähintään muutaman tunnin, mieluiten koko yön yli. Huuhtele lämpimällä (mutta ei kuumalla) vedellä käsittelyn jälkeen. Annostele viemäriin 1 / 10 pulloa viikoittain uusien tukosten estämiseksi ja pysyvän hajuttomuuden varmistamiseksi.

HYGENIQ-tuotteet eivät aiheuta vaaraa terveydelle, omaisuudelle tai ympäristölle edellyttäen, että niitä käytetään HYGENIQin antamien ohjeiden mukaisesti siihen tarkoitukseen, jota varten HYGENIQ on ne kehittänyt. Tästä huolimatta on suositeltavaa pitää tuotteet poissa lasten ulottuvilta.

Pakkauksen koko

1 kpl

Takuu

12 kk